• akustik-indskoling

  • gladsaxe-efter2

STØJDÆMPNING INDENFOR

Drømmer du bedre akustik der kan høres men ikke ses?

KØKKENALRUM OG LOFT-TIL-KIP GIVER DÅRLIG AKUSTIK

I moderne boliger indrettes ofte store køkken-alrum med loft til kip, klinkegulv, store vinduesarealer og glatte gipslofter, som tilsammen giver den eftertragtede stringente, luftige arkitektur med rene linjer.

Desværre giver det samtidig problemer med akustikken: Man får lang efterklangstid og højt støjniveau.

Børnenes leg bliver til ubærlig støj – lyden af en kasse klodser hældt ud på gulvet skærer i ørerne og bliver hængende i rummet længe. ”Hvad siger du?” bliver en meget benyttet sætning, og vi har eksempler på, at man overvejer et besøg hos ørelægen. Men der er bare brug for akustikregulering, så støjen dæmpes, og taleforståelsen bliver bedre.

Vi tilbyder at måle efterklangstiden og beregne, hvad der skal til for at opnå tilfredsstillende lydforhold. Vi kan lave en demonstration af, hvordan lyden ændres ved akustikregulering, og vi kan tilbyde at levere og montere akustikreguleringen.

STØJ INDEFRA KAN KOMME UDEFRA

Trafikken bliver stadig tættere, og mange boliger belastes af trafikstøj. I etageejendomme oplever mange støj fra omkringboende, børn der leger, høj musik samt trin på det hårde trægulv.

Støj inden døre kan dæmpes ved forbedret lydisolering. Ofte er det svage punkt i lydisoleringen vinduerne, som kan udskiftes med lydruder eller komplette lyddæmpende vinduer (lydvinduer). Særligt i ældre bygninger kan forsatsvinduer være løsningen, men bygninger er forskellige. Drejer det sig om nabostøj, er en lydisolerende forsatsvæg eller et lydloft ofte eneste mulighed. Lad os give et forslag til den mest hensigtsmæssige lydisolering.

HAR DU HUSKET AKUSTIKKEN I DIT NYE HUS?

Vi kan udføre beregning af akustikken i dit nye hus allerede på projektstadiet, når der er findes færdige tegninger af byggeriet. Derved undgår du problemer efter indflytning. Det er bedre og billigere at forebygge end at helbrede!

DANSK LYD CONSULT – RING 70 20 67 30

BAGSVÆRD HOVEDGADE 141, 2880 BAGSVÆRD.
TLF. NR. 70 20 67 30. MAIL: info@dlc-lydconsult.dk

Dette website bruger cookies. Mere information.