• akustik-indskoling

  • gladsaxe-efter2

RÅDGIVNING TIL PRIVATE

widget3

Vi er eksperter i rådgivning i støjdæmpning i moderne køkkener, store stuer og huse med loft til kip.

Udfordringen kan være at finde ud af, hvor løsningen skal sidde, hvor meget der skal til for at få en god effekt, og hvordan resultatet bliver pænest.

VI TILBYDER

Vores rådgivning tager højde for din økonomi, dine krav til udformning og integration af din nuværende indretning samt naturligvis fysikken bag.

I Danmark er vores hjem meget vigtigt. Vi bruger meget tid og mange penge på at få det formgivet og indrettet i vores helt egen personlige stil. Derfor lægger vi også vægt på at finde frem til akustikløsninger, der bliver en del af dit hjem. Både dit øje og dit øre skal nyde dit køkken og dine stuer, hver gang du kommer hjem, har gæster, eller børnene snakker og leger.

Vi kan komme hjem til dig og vise, hvordan akustikregulering vil kunne høres hos dig. Derefter finder vi i fællesskab en løsning ud fra de muligheder, dine rum giver.

Mange af vores kunder oplever, at gæsterne bliver lidt længere, at de får talt sammen, og at de slapper af uden at frygte, hvornår næste stykke legetøj falder på gulvet.

RING – 70 20 67 30

BAGSVÆRD HOVEDGADE 141, 2880 BAGSVÆRD.
TLF. NR. 70 20 67 30. MAIL: info@dlc-lydconsult.dk

Dette website bruger cookies. Mere information.