• Dansk Lyd Consult har udført lydmåling i opholdsrum - Gladsaxe gymnasium

  • Lydmåling i daginstitution2

LYDMÅLING I STORRUMSKONTORER

I storrumskontorer sidder der mange mennesker og arbejder. Få holder møde ved det høje mødebord i midten. De fleste taler i telefon, og andre sidder stille med koncentrationskrævende arbejdsopgaver. Der kan være et meget højt støjniveau, men selv lidt samtalestøj virker forstyrrende. Hjernen fokuserer på stemmer og prøver at opfatte, hvad der bliver sagt.

Ofte er der højt til loftet og store dejlige vinduer. Det er et stort lyst rum at arbejde i, men det er ikke gode betingelser for at skabe gode lydforhold. Der er mange, der går på arbejde hver dag, som sidder i et lokale hvor lydniveauet er så højt, at det forstyrrer koncentrationsevnen. Et højt støjniveau skaber en stresset, urolig stemning og et dårligt arbejdsmiljø.

Men dette kan der gøres noget ved. Nogle gang med enkle midler; andre gange skal der mere til.

I kontorer kan både generel akustikregulering og afskærmning tilpasset det enkelte kontor komme på tale. Den generelle akustikregulering skal være diskret – den skal høres, men ikke ses. Lokalt kan det være lydabsorberende billeder med individuelle motiver som eksempelvis ”corporate identity”- logo, virksomhedens værdier eller billeder fra virksomhedens historie.

FORBEDRING AF AKUSTISKE FORHOLD MED UDGANGSPUNKT I EN LYDMÅLING

Udgangspunktet er en lydmåling eller en akustisk beregning, og i en efterfølgende rapport (kort og læsevenlig) bliver resultatet dokumenteret og gennemgået. Her præsenteres forslag til akustiske løsninger, der tager højde for de forskellige aktiviteter i rummet.

Vi tilbyder følgende lydmålinger

Vi har hjulpet mange virksomheder med at få akustikreguleret og støjdæmpet deres kontorer. Vi tager udgangspunkt i en lydmåling i kontoret.

VI LYDMÅLER, NÅR DER ER STILLE – RING 70 20 67 30

BAGSVÆRD HOVEDGADE 141, 2880 BAGSVÆRD.
TLF. NR. 70 20 67 30. MAIL: info@dlc-lydconsult.dk

Dette website bruger cookies. Mere information.