Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/3/b/dlc-lydconsult.dk/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/3/b/dlc-lydconsult.dk/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Lydmåling i byggeproces - DLC - Dansk Lyd Consult
  • Dansk Lyd Consult har udført lydmåling i opholdsrum - Gladsaxe gymnasium

  • Lydmåling i daginstitution2

LYDMÅLING I BYGGEPROCES

Vi har mange års erfaringer med at udføre kontrolmålinger i byggeri. Der kan både kontrolmåles undervejs i byggeprocessen og inden ibrugtagning af nyt byggeri, ombygning osv.

De fleste kommuner kræver, at byggeansvarlig entreprenør eller bygherre kan dokumentere, at byggeriet overholder kravene fra byggereglementet.

Vi samarbejder ofte med arkitekt eller bygherre undervejs i byggeprocessen, så dokumentationen for lydforholdene i bygningen er på plads. I denne del af byggeprocessen er det vigtigt at kontrolmåle.

Vi har mange års erfaring med at udføre lydmålinger og rapportere om lydforhold i byggeri.

KONTROLMÅLINGER UNDERVEJS I BYGGEPROCESSEN

I byggetilladelsen stilles ofte krav om lydmåling på det færdige byggeri til dokumentation af, at lydkravene, hvad end de tager udgangspunkt i BR10, BR15 eller BR18, er opfyldt. Vi udfører lydmålinger på det færdige byggeri og fremsender rapport med resultater, der kan sendes til kommunen som dokumentation.

Kontrolmålinger indbefatter måling af:

  • Kontrolmåling iht. BR10, BR15 og BR18.
  • Rådgivning om lydforhold i projektfasen.
  • Trinlyd.
  • Luftlyd.
  • Lydisolation.
  • Støj fra tekniske installationer.

Er du byggeansvarlig entreprenør eller bygherre, kan vi hjælpe dig med at dokumentere, at dit byggeri lever op til de krav til akustik, der er til bygninger i dag.

LYDMÅLING INDEN IBRUGTAGNING ER ET KRAV FRA DE FLESTE KOMMUNER IDAG.

Bygningsreglement BR10, BR15 og BR18 stiller krav til lydforholdene i det færdige byggeri. Kravene afhænger af bygningens art og anvendelse. Særligt ved om- og tilbygning af eksisterende bygninger kan det være vanskeligt at opfylde bygningsreglementets krav. Vi rådgiver om konstruktioner og detaljer, der kan forventes at overholde lydkravene, når byggeriet er færdigt.

 

LYDMÅLINGER I BYGGERI  –  RING 70 20 67 30

BAGSVÆRD HOVEDGADE 141, 2880 BAGSVÆRD.
TLF. NR. 70 20 67 30. MAIL: info@dlc-lydconsult.dk

Dette website bruger cookies. Mere information.