Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/3/b/dlc-lydconsult.dk/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/2/3/b/dlc-lydconsult.dk/httpd.www/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Lydabsorberende billeder - DLC - Dansk Lyd Consult
  • akustik-indskoling

  • gladsaxe-efter2

AKUSTIKREGULERING MED LYDABSORBERENDE BILLEDER

Lydabsorberende billeder – også kendt som akustikbilleder, lydbilleder og lyddæmpende billeder – har en funktion udover deres visuelle udtryk. De bruges som akustikregulering i rum.

I store rum er der behov for store arealer af lydabsorberende materialer. For at få tilstrækkelig absorbtionsareal kan akustikreguleringen blive en del af rummets udsmykning.

Mange af vores kunder stiller høje krav til det visuelle udtryk i deres indretning. Vi har derfor samarbejdet med fotokunstnere, der matcher disse krav.

Vi samarbejder med forskellige fotokunstnere, som leverer et højt niveau af fotokunst samt leverer en stil i fotokunsten, som giver en harmonisk sammenhæng mellem god akustik – fred til ørerne og et stilfuldt visuelt udtryk, som skaber harmoni for øjet. Vi er glade for at kunne tilbyde akustiske løsninger, som både er en fryd for øjet og en fryd for øret.

VI LEVERER LYDABSORBERENDE BILLEDER I TILPASSEDE STØRRELSER

  • Vi leverer lydabsorberende billeder i alle størrelser.
  • Vi leverer de store billeder med montering.
  • Mindste størrelse er ca. 1 m2 – ellers har lydbilledet ikke nogen virkning.

VÆLG DIT EGET MOTIV

Du kan selv vælge motivet til billederne fra dine private billeder. Vi checker opløsningen, før der printes.

Vi kan hjælpe med at finde billeder – se vores samarbejde med fotokunstnere nedenfor.

LYDABSORBERENDE BILLEDER I ALLE SLAGS RUM

Akustikregulering i form af lydabsorberende billeder kan anvendes i alle rum.

  • Private hjem – store stuer, åbne samtale køkkener, trappeopgange, alrum osv.
  • På kontorer.
  • I storrum.
  • I mødelokaler.
  • I omstillingsområder.

LYDABSORBERENDE BILLEDER SOM EN DEL AF CORPORATE IMAGE

Vi har leveret lydabsorberende billeder til virksomheder som en del af udsmykningen – og som del af corporate image. Det kan både være at få trykt virksomhedens logo, visioner eller værdier. Nogle har fået trykt produkteksempler på billederne til mødelokaler, kantiner eller kontorer.

Udsmykning og stemning er i dag en vigtig del af mange store virksomheders ramme for deres medarbejdere. At få funktion og udsmykning til at hænge sammen er en væsentlig del af vores rådgivning.

 

BERIT FABER – MINDFUL FOTOKUNSTValmue på sorthvid baggrund af Berit Faber

Vi har startet et samarbejde med fotokunstner Berit Faber i foråret 2013. Vi har leveret et af Berit Fabers billeder som et lydabsorberende billede til sommerudstilling på Gallerie Knud Grothe i Charlottenlund.

Vi har samlet et udpluk af fotos af Berit Faber som inspiration. Berit Fabers fotokunst er inspireret af mindfulness. Mindfullnes er et værktøj til at dæmpe stressen i hverdagen. Denne ro og harmoni i billederne skaber en umiddelbar ro, når man betragter dem – og denne ro bliver forstærket af den gode akustik, som billederne giver i rummet.

På denne måde kan det visuelle understøtte den gode akustik – og vice versa. Optimale forhold for arbejdsro og god arbejdsstemning.

Du kan se flere billeder på Berit Fabers hjemmeside – www.eudaiku.dk

 

INGELISE RASMUSSEN –  NATUREN OG JEGkajak

Ingelise Rasmussen elsker naturen og tager mange billeder derude. Naturbilleder kan virke beroligende, og de grønne smukke farver giver en rolig stemning. I en arbejdsdag med tryk på kan man lige læne sig tilbage, tage en dyb indånding og drømme om en tur ud i det blå. Og straks kan man mærke roen forplante sig i kroppen.

Vi har samlet et udpluk af fotokunstner Ingelise Rasmussen som inspiration

Du kan se flere billeder på Ingelise Rasmussens hjemmeside – www.naturenogjeg.dk

BAGSVÆRD HOVEDGADE 141, 2880 BAGSVÆRD.
TLF. NR. 70 20 67 30. MAIL: info@dlc-lydconsult.dk

Dette website bruger cookies. Mere information.