• akustik-indskoling

  • gladsaxe-efter2

AKUSTIKREGULERING I PRIVATE HJEM

widget3

En stue eller et køkken er rammen for den hjemlige hygge, og hvor man har gæster, og mange der taler, griner og hygger sig. Vi vil gerne hygge os og slappe af, når vi kommer hjem. Det er her, vi slapper af og lader op. I vores hjem har vi også gæster, holder fødselsdage og fester.

SAMTALER OG LEG BLIVER TIL STØJ

Men hvis børneleg, gæsternes samtaler og fødselsdagens høje glade lydniveau bliver til støj, så er det ikke afslappende og afstressende at være hjemme. Dårlige akustiske forhold får lyden til at udvikle sig til støj, og man bliver træt i hovedet, kan få hovedpine, og man kommer til at sige “scchyyy” alt for mange gange. Man orker ikke at have gæster, og den ældre generation takker nej på grund af støjen og den dårlige taleforståelse.

Der findes gode løsninger til at få akustikken til at fungere. Løsninger, der bliver en del af dit hjem, de kan være diskrete eller være en del af din indretning. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde ud af, hvad der skaber den dårlige akustik, og hvordan du får den bedst mulige løsning ud fra de krav, du stiller til din akustikløsning.

MANGE MULIGHEDER FOR GOD AKUSTIK

Der er mange måder, man kan akustikregulering sit hjem på – med lydabsorberende billeder, med lyddæmpende plader, på loft eller væg, opdeling af rum etc.

Vi kan hjælpe dig med at finde den løsning, som giver god akustik, og som du mener passer ind i din indretning.

Se vores eksempler på lydabsorberende billeder og få inspiration.

BAGSVÆRD HOVEDGADE 141, 2880 BAGSVÆRD.
TLF. NR. 70 20 67 30. MAIL: info@dlc-lydconsult.dk

Dette website bruger cookies. Mere information.